Cihazlar ve Aksesuarlar
鑲蔬菜透抽
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
2 人份
Malzemeler
-
水煮蛋 去殼2 顆
-
美乃滋1 - 2 大匙
-
鹽1 茶匙
-
黑胡椒粉1 茶匙
-
透抽 去頭和內臟1 隻
-
小黃瓜 切條20 克
-
紅蘿蔔 切條20 克
-
水600 克
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 2 人份
Protein
28.67 g
Kalori
1237 kJ /
295 kcal
Yağ
17.038 g
Lif
0.913 g
Karbonhidrat
6.698 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
清爽料理吃一夏
10 Tarif
Tayvan
Tayvan