Cihazlar ve Aksesuarlar
豆腐炒什錦
Hazırlık 15 dk
Toplam 30 dk
4 人份
Malzemeler
-
新鮮竹筍 切塊60 克
-
乾香菇 泡水、對半切7 - 8 朵
-
新鮮黑木耳 洗淨切塊,川燙備用60 克
-
橄欖油2 大匙
-
紅蘿蔔 切絲60 克
-
板豆腐 (約400克),壓乾水份,切碎1 塊
-
豌豆莢 切段10 克
-
黑麻油1 大匙
-
鹽½ 茶匙
-
醬油1 大匙
-
糖½ 茶匙
-
白芝麻1 大匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
9.965 g
Kalori
934 kJ /
223 kcal
Yağ
16.135 g
Lif
2.638 g
Karbonhidrat
10.763 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
樂活蔬食
10 Tarif
Tayvan
Tayvan