Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ripieno
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di formaggio di capra, tipo caprino
- 1 cucchiaino raso di erbe aromatiche miste secche
- 100 g di patata lessa a pezzi (2-3 cm)
- 1 uovo
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 1 cucchiaino di sale
Pasta
- 300 g di farina tipo 00
- 100 g di semola rimacinata di grano duro
- 4 uova
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 2000 - 3000 g di brodo vegetale
- Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1444 kJ / 345 kcal
- Protein
- 18.9 g
- Karbonhidrat
- 40.6 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 1.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sugo di pomodoro per le prime pastine asciutte (10-12 mesi)
20 Min
Tortellini in brodo
1 Std. 20 Min
Tortellini ai grani antichi in brodo
1 Std. 30 Min
Punch giamaicano
10min
Polpette di pane con brodo di pollo
1h 5min
Brodo vegetale a Cottura Lenta
4 Std. 15 Min
Brodo di manzo
3h 50min
Succo d'arancia, papaya e chiodi di garofano
10min
Brodo vegetale
1 Std.
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2h 30min
Brodo di carne (7-9 mesi)
1 Std.
Quadrucci e piselli in brodo
1 Std. 20 Min