Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g Fenchel, in Stücken (siehe Tipp)
- 200 g Mangofruchtfleisch, reif, in Stücken (siehe Tipp und Variation)
- 1 TL Senf
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 15 g Olivenöl
- 400 g Hühnerbrustfilets, ohne Haut, in Streifen (2 cm, siehe Tipp)
- ½ TL Maisstärke
-
2 ½ - 3
TL gelbe Currypaste
veya 2 ½ - 3 TL rote Currypaste - 80 - 100 g Zwiebeln, in Stücken
- 100 g Wasser
- 3 EL Kokosflocken
- 250 g Naturjoghurt
- Chilifäden zur Dekoration (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1554 kJ / 372 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 15 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polenta-Hendl-Eintopf
40 Min
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1hod. 25min
Kokoscurry mit Huhn
45 min
Coq au vin
3h
Hendl-Spinat-Bowl mit Eiernudeln
45 min
Schöpsernes
1 Std.
Lachsspieße auf Quinoa mit Kokossauce
45 min
Kürbis-Erdäpfel-Gulasch mit Würstel
50 Min
Gemüsesuppe mit Henderl und Gerste
40 Min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1 Std.
Hendlbrust mit pikanter Zwetschkenfülle und Fisolen
50 Min
Rinderfilet à la Esterhazy
50 Min