Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g Fenchel, in Stücken (siehe Tipp)
- 200 g Mangofruchtfleisch, reif, in Stücken (siehe Tipp und Variation)
- 1 TL Senf
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 15 g Olivenöl
- 400 g Hühnerbrustfilets, ohne Haut, in Streifen (2 cm, siehe Tipp)
- ½ TL Maisstärke
-
2 ½ - 3
TL gelbe Currypaste
veya 2 ½ - 3 TL rote Currypaste - 80 - 100 g Zwiebeln, in Stücken
- 100 g Wasser
- 3 EL Kokosflocken
- 250 g Naturjoghurt
- Chilifäden zur Dekoration (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1554 kJ / 372 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 15 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polenta-Hendl-Eintopf
40 min
Boeuf Bourguignon
2h 45 min
Boef Stroganoff
50 min
Coq au vin
3h
Zucchinitürmchen mit orientalischer Lammfülle
1 godz. 30 min
Hendl-Spinat-Bowl mit Eiernudeln
45 min
Tafelspitz mit Wurzelsauce
2 godz.
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1h
Gemüsesuppe mit Henderl und Gerste
40 min
Rindsrouladen mit Käse-Speck-Fülle
1 godz. 40 min
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1 godz. 25 min
Hirschragout mit Preiselbeer-Birnen und Schupfnudeln
1 godz. 30 min