Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g Fenchel, in Stücken (siehe Tipp)
- 200 g Mangofruchtfleisch, reif, in Stücken (siehe Tipp und Variation)
- 1 TL Senf
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 15 g Olivenöl
- 400 g Hühnerbrustfilets, ohne Haut, in Streifen (2 cm, siehe Tipp)
- ½ TL Maisstärke
-
2 ½ - 3
TL gelbe Currypaste
veya 2 ½ - 3 TL rote Currypaste - 80 - 100 g Zwiebeln, in Stücken
- 100 g Wasser
- 3 EL Kokosflocken
- 250 g Naturjoghurt
- Chilifäden zur Dekoration (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1554 kJ / 372 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 15 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tafelspitz mit Wurzelsauce
2 Std.
Rindsragout mit Erdäpfel-Karotten-Püree
50min
Rinderfilet à la Esterhazy
50min
Fischgulasch
40min
Hendlroulade mit Kürbisgemüse
45min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1h
Rinderhüfte mit Sommergemüse und Hollandaise
2 Std.
Huhn à la Toskana mit Polenta
1h 5min
Hendl-Spinat-Bowl mit Eiernudeln
45min
Lauwarmer Fisolen-Rindfleisch-Salat
1h
Kalbsrahmgulasch
1h
Gemüsesuppe mit Henderl und Gerste
40min