Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 160 g Zwiebeln, halbiert
- 2 - 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 100 g Knollensellerie, in Stücken
- 150 - 180 g rote Paprika, in Stücken
- 30 g Tomatenmark
- 3 EL Paprikapulver, edelsüß
- 1 TL Paprikapulver, rosenscharf
- 1 TL Majoran, getrocknet
- 2 TL Salz
- 20 g Butter
- 200 - 250 g Karotten
- 200 - 250 g Erdäpfel, festkochend
- 910 g Wasser
- 200 g Speck, geräuchert
- 400 - 500 g weiße Riesenbohnen, aus der Dose (oder vorgekochte Bohnen)
- 1 TL Speisestärke
- 1 - 1 ½ EL Essig
- 10 - 15 Zweiglein gemischte frische Kräuter (Majoran, Oregano, Petersilie), Blättchen abgezupft
- 200 - 250 g Sauerrahm, zum Servieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1712 kJ / 409 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 24 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50 min
Bohneneintopf mit Gerste
40min
Minestrone mit Kichererbsen
45min
Eingebrannte Erdäpfel mit Gurkerl
55 Min
Gemüseeintopf mit Schwarzaugenbohnen
2h 10min
Rahmsuppe mit Fisolen
35min
Letscho
40min
Krautsuppe
55 Min
Burgenländische Krautsuppe mit Speck
55 Min
Erfrischender Bohneneintopf
25min
Fisolengulasch
1 Std. 10 Min
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1h