Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 360 g Nudeln, getrocknet, Fleckerl
- 700 g Weißkraut, geviertelt, ohne Strunk, in Stücken (ca. 4 cm)
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 60 g Rapsöl
- 25 g Kristallzucker
- 2 Knoblauchzehen
- ½ TL Kümmel, gemahlen
- 1 ½ EL Paprikapulver, edelsüß
- 150 g Wasser
- 1 EL Apfelessig
- 4 TL Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 3 Prisen Cayennepfeffer, gemahlen
-
½
Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
veya 1 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 1 - 2 EL frischer Majoran, Blättchen gehackt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1618 kJ / 388 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 59 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 6.4 g
- Sodyum
- 1588 mg
Alternatif tarifler
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50min
Liptauer
15min
Kaspressknödelsuppe
1 godz. 35 min
Semmelknödel
50min
Schwammerlgulasch mit Serviettenknödel
1h
Rahmsuppe mit Fisolen
35min
Kürbis-Erdäpfel-Gulasch mit Würstel
50min
Wurstknödel
1 Std. 20 Min
Tiroler Knödel mit Linsen
50min
Eiernockerl
30min
Fisolengulasch
1 Std. 10 Min
Erdäpfelgulasch
1 Std. 10 Min