Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 360 g Nudeln, getrocknet, Fleckerl
- 700 g Weißkraut, geviertelt, ohne Strunk, in Stücken (ca. 4 cm)
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 60 g Rapsöl
- 25 g Kristallzucker
- 2 Knoblauchzehen
- ½ TL Kümmel, gemahlen
- 1 ½ EL Paprikapulver, edelsüß
- 150 g Wasser
- 1 EL Apfelessig
- 4 TL Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 3 Prisen Cayennepfeffer, gemahlen
-
½
Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
veya 1 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 1 - 2 EL frischer Majoran, Blättchen gehackt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1618 kJ / 388 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 59 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 6.4 g
- Sodyum
- 1588 mg
Alternatif tarifler
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55 Min
Erdäpfelgulasch
1h 10min
Kohlrabi in Dillsauce mit Heurigen Erdäpfeln und Knackern
55 Min
Rahmsuppe mit Fisolen
35 Min
Tiroler Knödel mit Linsen
50 Min
Eiernockerl
30min
Wurstknödel
1 Std. 20 Min
Fisolengulasch
1h 10min
Bröselknödel
40 Min
Schwammerlgulasch mit Serviettenknödel
1hod.
Liptauer
15min
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50 Min