Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Bierkäse, in Stücken
- ½ Bund frische Petersilie (ca. 15 g), Blättchen abgezupft
- 100 g Zwiebeln, geviertelt
- 130 g Erdäpfel, gekocht und ausgekühlt, in Stücken
- 200 g Semmelwürfel
- 125 g Sauerrahm
- 125 g Schlagobers
- 30 g Weizenmehl, universal
- 20 g Butter, weich
- 2 Eier
- 1 ½ TL Salz
- 20 g Apfelessig
- 80 g natives Olivenöl extra
- ½ TL Staubzucker
- 300 g Blattsalat, gemischt, gewaschen und trocken geschleudert
- Butterschmalz zum Ausbacken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2098 kJ / 501 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 37 g
- Doymuş Yağ
- 16 g
- Lif
- 3.6 g
- Sodyum
- 923 mg
Alternatif tarifler
Tiroler Kasnock’n
1hod.
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50min
Pressknödel mit Schwammerl und Salsa-Verde-Dip
2h 35min
Spinatknödel auf Tomatenragout
1hod.
Tiroler Knödel mit Linsen
50min
Kaspressknödelsuppe
1h 35min
Eierschwammerl à la creme mit Semmelknödel
1hod.
Schwammerlgulasch mit Serviettenknödel
1hod.
Erdäpfelnidei (gebratene Schupfnudeln)
1hod. 15min
Kas-Press-Knödel
45min
Grießnockerl
30 min
Serviettenknödel
1h 10 min