Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Sonnenblumenöl
- 400 g Zwiebeln, halbiert
- 4 Knoblauchzehen, halbiert
- 1 TL Kümmel, ganz
- 1 EL Paprikapulver, edelsüß
- 2 EL Majoran, getrocknet
- 1 TL Salz
- 2 TL Zitronenschale, gerieben
- 1 EL Balsamico
- 20 g Tomatenmark
- 500 g Rindsgulaschfleisch (Wadschunken), von groben Sehnen befreit
- 700 g Wasser
- 1 - 1 ½ Rindsuppenwürfel (für je 0,5 l)
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 Prise Chiliflocken, getrocknet (isteğe bağlı)
- 380 g Erdäpfel, festkochend, geschält
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 823 kJ / 197 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 6 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 1093 mg
Alternatif tarifler
Krautfleisch
1h 40min
Rindssuppe
2h
Gulasch Stroganoff
1h 10 min
Pilz-Rindfleisch-Topf
1 Std. 50 Min
Chili con carne
40min
Gulaschsuppe
1 Std. 15 Min
Gulaschsuppe
1h 5min
Geschnetzeltes vom Schwein
40min
Hendl-Gulaschtopf mit Spätzle
1 Std. 20 Min
Palatschinken mit Schoko-Mandel-Fülle
35min
Chili con Crema
45min
Serbisches Reisfleisch
2 Std. 50 Min