Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Sonnenblumenöl
- 400 g Zwiebeln, halbiert
- 4 Knoblauchzehen, halbiert
- 1 TL Kümmel, ganz
- 1 EL Paprikapulver, edelsüß
- 2 EL Majoran, getrocknet
- 1 TL Salz
- 2 TL Zitronenschale, gerieben
- 1 EL Balsamico
- 20 g Tomatenmark
- 500 g Rindsgulaschfleisch (Wadschunken), von groben Sehnen befreit
- 700 g Wasser
- 1 - 1 ½ Rindsuppenwürfel (für je 0,5 l)
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 Prise Chiliflocken, getrocknet (isteğe bağlı)
- 380 g Erdäpfel, festkochend, geschält
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 823 kJ / 197 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 6 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 1093 mg
Alternatif tarifler
Chili con carne
40 Min
Gulaschsuppe
1h 15min
Gulaschsuppe
1h 5min
Pilz-Rindfleisch-Topf
1h 50min
Chili con Crema
45 Min
Geschnetzeltes vom Schwein
40 Min
Serbisches Reisfleisch
2h 50min
Kartoffel-Wild-Gulasch
1 Std.
Rindergulasch mit Semmelknödeln
1 Std. 30 Min
Krautfleisch
1 Std. 40 Min
Gulasch-Kartoffel-Topf
1 Std.
Rindsrouladen
1 Std. 30 Min