Paprikahendl

4.5 676 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa
4 Portionen

Malzemeler

  • Hühnerunterkeulen, ohne Haut
    1000 g
    800 g Hendlbrustfilets, ohne Haut
  • Salz zum Würzen der Hendlhaxerl
  • Butterschmalz
    1 EL
  • Zwiebeln halbiert
    200 g
  • rote Paprikaschoten in Stücken
    300 g
  • Butter in Stücken
    30 g
  • Weißwein
    125 g
  • Wasser
    300 g
  • Tomatenmark
    10 g
  • Hühnersuppenwürfel (für je 0,5 l)
    1 - 1 ½
    1 - 1 ½ TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
  • Zitronenschale, gerieben
    1 TL
  • Paprikapulver, edelsüß
    2 EL
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    3 Prisen
  • Schlagobers
    120 g
  • Sauerrahm
    50 g
  • Weizenmehl
    1 EL

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Sodyum 304 mg
Protein 49 g
Kalori 2956 kJ / 707 kcal
Yağ 47 g
Lif 4 g
Doymuş Yağ 21 g
Karbonhidrat 17 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...