Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree

Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree

4.4 329 değerlendirme
Hazırlık 55 dk
Toplam 55 dk
4 Portionen

Malzemeler

  • Semmel, altbacken in Stücken (1 cm)
    1
    50 g Semmelwürfel
  • Milch
    500 g
  • frische Petersilie Blättchen abgezupft, etwas mehr für die Dekoration
    4 Stängel
  • Faschiertes (vom Kalb, siehe Variante)
    500 g
  • Ei (Größe M)
    1
  • Schlagobers
    100 g
  • Salz
    3 ¾ TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    ½ TL
  • Muskat, gemahlen
    ½ TL
  • Estragonsenf
    1 TL
  • Wasser
    700 g
  • Erdäpfel, mehlig geschält, in Stücken (2 cm)
    600 g
  • Butterschmalz zum Anbraten
  • Butter
    30 g
  • Röstzwiebeln (isteğe bağlı)
    4 EL

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Sodyum 2450 mg
Protein 37 g
Kalori 2976 kJ / 711 kcal
Yağ 47 g
Lif 4.1 g
Doymuş Yağ 22 g
Karbonhidrat 41 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...