Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vanille-Schmand
- 200 g Schmand
- 3 EL Vanillezucker, selbst gemacht
Zwetschgen-Ragout
- 600 g Zwetschgen, halbiert, entsteint
- 150 g roter Traubensaft
- 150 g roter Portwein
- 20 g Speisestärke
- 40 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 3 Prisen Zimt
Quarkkeulchen
- 2 Eier, getrennt
- 700 g Kartoffeln, mehligkochend, geschält, gegart, abgekühlt
- 400 g Magerquark
- 2 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 120 g Mehl
- 1 TL Backpulver
- 1 Prise Salz
- 100 g Rosinen
- 4 EL Butter zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2880 kJ / 689 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 93 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 5.6 g
Alternatif tarifler
Eierschecke
6h 30min
Böhmische Knödel
1sa
Lausitzer Hefeplinsen
1sa 25 dk
Dresdner Eierschecke (Sachsen)
1 godz. 30 min
Sächsische Quarkkeulchen
3 Std.
Dresdner Eierschecke vom Blech
4h 30min
Quarkklöße im Melonensud
1sa
Eierschecke
7 Std.
Wurzelgemüse mit Krenhollandaise
55 dk
Birnen-Schoko-Strudel
1 Std. 45 Min
Polentaecken mit Rhabarberkompott
3h 40 min.
Grießschnitten mit Rhabarberkompott
2sa