Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vanille-Schmand
- 200 g Schmand
- 3 EL Vanillezucker, selbst gemacht
Zwetschgen-Ragout
- 600 g Zwetschgen, halbiert, entsteint
- 150 g roter Traubensaft
- 150 g roter Portwein
- 20 g Speisestärke
- 40 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 3 Prisen Zimt
Quarkkeulchen
- 2 Eier, getrennt
- 700 g Kartoffeln, mehligkochend, geschält, gegart, abgekühlt
- 400 g Magerquark
- 2 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 120 g Mehl
- 1 TL Backpulver
- 1 Prise Salz
- 100 g Rosinen
- 4 EL Butter zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2880 kJ / 689 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 93 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 5.6 g
Alternatif tarifler
Grießschnitten mit Rhabarberkompott
2j
Kirsch-Grütze
20 min
Holunderbeersuppe mit Grießklößchen
1 Std. 15 Min
Lausitzer Hefeplinsen
1j 25 menit
Sächsische Quarkkeulchen
3sa
Quarkklöße im Melonensud
1j
Polentaecken mit Rhabarberkompott
3 Std. 40 Min
Stachelbeerkompott mit Mandelcreme
25 min
Hefe-Schoko-Klößchen mit Kirschsauce
1j 30 menit
Eierschecke
6h 30 min
Dresdner Eierschecke (Sachsen)
1j 30 menit
Vanillesauce (Creme Anglaise)
15min