Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 40 g Mandeln
- 250 g Mehl
- 150 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Zucker
- 1 Eigelb
- 1 Prise Salz
Belag
- 4 Äpfel, Boskop (Ø ca. 7 cm, ca. 1000 g)
- 150 g Apfelsaft
- 380 g Weißwein
- 1 Pck. Vanillepuddingpulver
- 40 g Zucker
- 50 g Rosinen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1424 kJ / 340 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 3.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Apfeltorte mit Florentiner-Deckel
4h
Apfeltorte mit Zwiebackhaube
1h 30 min
Aprikosen-Schnecken
2h 15min
Apfel-Mohn-Schichtkuchen
2u.
Apfel-Karamell-Gugelhupf
1h 30 min
Mohn-Birnen-Kuchen
3h
Mohn-Apfel-Käsekuchen
1h 40min
Birnen-Schmand-Torte
2u.
Kirsch-Streusel-Kuchen
2h 5 min
Versunkener Pflaumen-Marzipan-Kuchen
1u.
Weintorte mit Äpfeln und Zimtsahne
7h
Pflaumen-Streusel-Käsekuchen
4u. 10min