Kokos-Kirsch-Kompott mit Minzpesto

Kokos-Kirsch-Kompott mit Minzpesto

4.2 10 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 15 dk
10 Portionen

Malzemeler

Kirschkompott
  • Sauerkirschen (á 700 g)
    2 Gläser
  • Kokosmilch (á 400 g)
    2 Dosen
  • Zucker
    90 g
  • Speisestärke
    50 g
Minzpesto
  • Limetten unbehandelt, Schale dünn abgeschält und Saft ausgepresst
    2
  • Zucker
    40 g
  • Minze abgezupft
    1 Bund
  • Pistazien, ungesalzen, geschält
    80 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Protein 3 g
Kalori 1516 kJ / 364 kcal
Yağ 19 g
Lif 1.6 g
Karbonhidrat 43 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...