Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Beerengelee
- 3 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 100 g Beeren, gemischt, TK, aufgetaut und abgetropft
- 300 g Schwarzer Johannisbeernektar
- 2 Prisen Zimt
- 1 Orange, unbehandelt, Schale dünn abgerieben und Saft ausgepresst
- 1 Prise Nelken, gemahlen
- 10 g Zucker
Joghurtcreme
- 4 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 150 g Zucker
- 500 g Joghurt, 10% Fett
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 630 kJ / 150 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Weihnachtliche Opernschnitte
1 Std. 50 Min
Rhabarber-Marzipan-Torte
5 godz.
Mohn-Holunderblüten-Panna-cotta
4h 50min
Gebrannte Eierlikörcreme
1 Std. 15 Min
Joghurt-Mousse mit Apfel-Birnen-Kompott
2j 30 menit
Erdbeer-Zitronen-Torte
5 godz.
Quark-Früchte-Taler
2 Std. 10 Min
Gestrudelter Orangen-Kirsch-Kuchen
2 Std. 50 Min
Quark-Mousse
5 godz.
Erdbeer-Wackelpudding mit Holunder-Sabayon
8 Std. 30 Min
Birnen-Schmand-Torte
2h
Mascarpone-Apfel-Torte
6h