Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Beerengelee
- 3 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 100 g Beeren, gemischt, TK, aufgetaut und abgetropft
- 300 g Schwarzer Johannisbeernektar
- 2 Prisen Zimt
- 1 Orange, unbehandelt, Schale dünn abgerieben und Saft ausgepresst
- 1 Prise Nelken, gemahlen
- 10 g Zucker
Joghurtcreme
- 4 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 150 g Zucker
- 500 g Joghurt, 10% Fett
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 630 kJ / 150 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel
4h 30min
Birne-Helene-Eis mit Mandelstiften
12 godz.
Ingwer-Honig-Küchlein mit Mandarinen
1h
Brombeer-Quark-Terrine
8sa
Honigmousse
3h 45min
Apfel-Keks-Charlotte
6h 30min
Himbeerwolke
2h 10min
Birnencreme
3 godz. 30 min
Far Breton
9 Std. 20 Min
Apfel-Tiramisu
4h 30min
Rhabarber-Mandel-Torte
4h 30min
Joghurt-Mousse mit Apfel-Birnen-Kompott
2 godz. 30 min