Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Hokkaidokürbis mit Schale, entkernt, in Stücken (3 cm)
- 20 g Butter
- 80 g Weißwein, trocken
- 500 g Wasser
-
1
Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
veya 2 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 1 cm frischer Ingwer, geschält, in dünnen Scheiben
- 4 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 5 Prisen Kräutersalz
- 1 TL Kurkuma, gemahlen
- 200 g Hühnerbrustfilet, in Würfeln (1 cm)
- 1 EL Olivenöl
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 200 g Äpfel, geachtelt, entkernt, in Scheiben (5 mm)
- 100 g Schlagobers
- 1 EL Minzeblättchen, frisch
- 1 EL Gojibeeren, getrocknet
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1327 kJ / 317 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 18 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 235 mg
Alternatif tarifler
Rote-Rüben-Selleriesuppe
40min
Süßkartoffel-Grapefruit-Suppe
50min
Avocadokaltschale mit Räucherlachsverhackertem
15min
Selchsuppe | Radieschen | Brot
35min
Wagyu-Eintopf mit Süßkartoffeln (Dubai)
2 Std.
Rote-Rüben-Suppe
45min
Limetten-Süßkartoffel-Suppe
45min
Apfel-Kürbis-Salat
40min
Süßkartoffel-Fenchel-Creme-Suppe
35min
Pastinaken-Karottensuppe mit Schwarzbrot Croûtons
25 min
Fenchel-Maroni Suppe
35min
Apfel-Sellerie-Cremesuppe
40min