Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g rote Zwiebeln, halbiert
- 30 g Butter
- 100 g roter Traubensaft
- 200 g Rotwein
- 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
- 400 g Wasser
- 5 Gewürznelken
- 2 Zweige Thymian
- 5 Wacholderbeeren
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 200 g Sahne
- ¼ TL Salz
- ⅛ TL Pfeffer
- 6 TL Schmand
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 876 kJ / 209 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 1.2 g
Alternatif tarifler
Zwiebelsuppe
1h
Cremige Kohlsuppe mit Schinken und Balsamico
30min
Bärlauchcremesuppe
30min
Kohlrabisuppe
30min
Gurkencremesuppe
25 min
Rucola-Kartoffel-Suppe
25 min
Rucola Suppe
25 min
Rote-Rüben-Suppe
45min
Kartoffel-Sellerie-Suppe mit Garnelen
45min
Zucchinicremesuppe
25 min
Paprikacremesuppe
20 Min
Blumenkohlsuppe
40min