Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g Milch
- ¾ Würfel Hefe (30 g)
- 80 g Zucker
- 600 g Weizenmehl Type 550
- 1 TL Salz
- 50 g Weißwein
- 1 Eigelb, verquirlt
- 2 EL Hagelzucker
- 2 EL Mandeln, gehobelt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 416 kJ / 99 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brioche
9 Std. 30 Min
Rosinenstuten
3h
Quarkstuten
1h 20 min
Müslibrot
1h 30 min
Brioche
2 Std.
Rheinisches Schwarzbrot
3h 15min
Weißbrot
1 godz. 50 min
Butterstuten
3h
Butterkuchen
1 godz. 55 min
Ostfriesisches Rosinenbrot / Krinstuut
4h 15min
Eissplittertorte
4h 15min
Zwetschgen-Blechkuchen mit Hefe
1 godz. 25 min