Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 750 g Roggenmehl Type 1150
- 75 g Sauerteig, flüssig, Fertigprodukt (z.B. von Seitenbacher)
- 420 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Öl
- 2 TL Salz
- 3 TL Brotgewürz (nach Geschmack), gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 175 kJ / 42 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 0.9 g
Alternatif tarifler
Bierbrot
2h
Graubrot
2h
Röggelchen für Halven Hahn
1 godz. 35 min
Kürbiskernbrot
3h 30min
Prötzeler Roggenbrot
1 Std. 20 Min
Zwiebelbaguettes
3h
Zwiebel-Roggen-Brot
4h
Roggen-Dinkel-Brot
8 Std.
Stangenbrot mit Schafskäse
1 godz. 25 min
Bauernbrot
2h 20min
Kartoffel-Gewürz-Brot
1h 30min
Roggenmischbrot
1 Std. 15 Min