豬肉蘿蔔梅子煮

豬肉蘿蔔梅子煮

4.3 3 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa
6 人份

Malzemeler

  • 柴魚片 (約10克)
    1 包
  • 900 克
  • 清酒
    40 克
  • 味醂
    20 克
  • 醬油
    50 克
  • 切片
    10 克
  • 切段
    50 克
  • 日式梅干
    6 顆
  • 白蘿蔔 去皮、切塊(約4公分)
    540 克
  • 帶皮五花肉 切塊(約4公分)
    360 克
  • 洋蔥 切絲
    50 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 11.6 g
Kalori 1217 kJ / 290 kcal
Yağ 22.3 g
Lif 2.4 g
Karbonhidrat 9.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...