Cihazlar ve Aksesuarlar
菌王汤锅底
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 20 dk
1 个
Malzemeler
-
干香菇 提前放入水里泡软3 - 4 颗
-
干松茸 提前放入水里泡软20 克
-
蟹味菇40 克
-
虫草花 新鲜的20 克
-
综合菌菇 选择鸡枞菌30 克
-
葱 切片2 片
-
姜 切段2 根
-
水1400 克
-
盐 根据个人口味调整5 - 7 克
-
红枣3 - 4 颗
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 个
Sodyum
2363.2 mg
Protein
5.9 g
Kalori
648 kJ /
155 kcal
Yağ
0.8 g
Lif
4 g
Doymuş Yağ
0 g
Karbonhidrat
30.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
在家吃火锅
10 Tarif
Çin
Çin