盐水卤猪肚

盐水卤猪肚

4.5 2 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 50 dk
6 人份

Malzemeler

  • 1400 克
  • 桂皮
    1 小块
  • 八角
    2 颗
  • 香叶
    2 片
  • 白豆蔻
    5 个
  • 草果 拍扁
    2 个
  • 花椒
    10 克
  • 料酒
    50 克
  • 30 克
  • 切厚片
    30 克
  • 打结
    3 支
  • 猪肚 熟的,切丝(半成品)(见要诀)
    600 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 468.4 mg
Protein 15.2 g
Kalori 465.3 kJ / 111.3 kcal
Yağ 5.1 g
Lif 0.1 g
Doymuş Yağ 2.4 g
Karbonhidrat 0.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...