Cihazlar ve Aksesuarlar
盐水卤猪肚
Hazırlık 10 dk
Toplam 50 dk
6 人份
Malzemeler
-
水1400 克
-
桂皮1 小块
-
八角2 颗
-
香叶2 片
-
白豆蔻5 个
-
草果 拍扁2 个
-
花椒10 克
-
料酒50 克
-
盐30 克
-
姜 切厚片30 克
-
葱 打结3 支
-
猪肚 熟的,切丝(半成品)(见要诀)600 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
468.4 mg
Protein
15.2 g
Kalori
465.3 kJ /
111.3 kcal
Yağ
5.1 g
Lif
0.1 g
Doymuş Yağ
2.4 g
Karbonhidrat
0.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
夏日卤味
10 Tarif
Çin
Çin