Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La crème au citron
- 150 g de sucre en poudre
- le zeste d'un citron jaune
- 4 œufs
- 100 g de beurre doux
- 100 g de jus de citron (2 citrons env.)
La génoise
- 4 œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 10 g d'extrait naturel de vanille
- 70 g de farine de blé
- 30 g de fécule de maïs
Le sirop au limoncello
- 40 g d'eau
- 50 g de sucre en poudre
- 40 g de limoncello
La meringue italienne
- 60 g de blancs d'œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 20 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1870 kJ / 444 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Karbonhidrat
- 64.4 g
- Yağ
- 16.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crème diplomate aux fruits
1 Std.
Paris-brest
3 Std. 10 Min
Bûche caramel au beurre salé, pommes caramélisées, mousse pomme
4h 35 min
Bûche de Noël façon forêt-noire
2h 30min
Galette des rois à la crème d'amande
1 Std. 15 Min
Bûche poire-caramel
9 Std. 15 Min
Bûche express au praliné
45min
Bûche de Noël à la crème de marrons
1 Std. 45 Min
Bûche aux marrons
1 Std. 40 Min
Bûche chocolat-orange au cœur chocolat-noisette
13h
Bûche aux épices façon tatin
1 Std. 15 Min
Dacquoise
40 Min