Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 125 g de crème liquide 35% m.g.
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 4 œufs
- 550 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café de sel
- 100 g de sucre en poudre
-
10
g de liqueur, type liqueur des Chouans
veya 10 g d'eau-de-vie - 10 g d'eau de fleur d'oranger
- 120 g de beurre doux, en morceaux
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2080 kJ / 494 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 62.5 g
- Yağ
- 21.6 g
Alternatif tarifler
Baguette viennoise
4h 25min
Pain cocotte
2 godz. 20 min
Pain d'épices
1h 15min
Pain Cocotte
3h
Pain de mie moelleux
3h 25min
Pain aux fruits secs
3h 45min
Petits pains suédois
16 Std.
Brioche parisienne
24h
Baguette tradition et baguette épi
5h 15min
Pains au lait façon "tangzhong"
24h
Brioche "super bonne"
3h
Brioche de Jeanne
4h 15min