Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 260 g de lait
- 30 g de levure boulangère fraîche
- 1000 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 9 œufs, dont 1 pour la dorure
- 2 c. à café de sel
- 150 g de sucre en poudre
- 400 g de beurre doux, coupé en morceaux, et un peu pour le moule
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2767 kJ / 662 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Karbonhidrat
- 71.5 g
- Yağ
- 33.3 g
- Lif
- 3.4 g
Alternatif tarifler
Beignets au four
2h
Gâche vendéenne
3 Std. 20 Min
Brioche tressée à la cannelle
3 Std.
Baguette viennoise au chocolat
2 Std. 45 Min
Pain au lait à la crème vanillée
40 min
Brioche à la fleur d'oranger
5h
Bretzels sucrés
4 Std.
Brioche au chocolat
5h 15 min
Brioche à la fleur d'oranger
5h
Petits pains au lait au caramel
4 Std.
Gâteau battu
3 Std.
Brioche parisienne
24h