Tarta Pascualina (sin gluten)

Tarta Pascualina (sin gluten)

4.5 13 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 2sa
8 rebanada/loncha/rodaja

Malzemeler

  • 100 g de queso parmesano en trozos (2-3 cm)
Masa quebrada sin gluten
  • 300 g de harina sin gluten panificable
  • 150 g de manteca fría, en trozos
  • 1 cucharadita de sal
  • 80 g de agua fría
Relleno
  • 500 g de agua
  • 250 g de hojas de acelga
  • 30 g de aceite de oliva
  • 3 cebollas de verdeo picadas
  • 150 g de queso ricota bien escurrido de suero
  • ½ cucharadita de sal
  • 2 pellizcos de pimienta negra molida
  • 8 huevo
  • manteca c.n.
Finalizar la preparación
  • aceite de oliva c.n.

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 rebanada/loncha/rodaja

Sodyum 506.9 mg
Protein 15.3 g
Kalori 1954.4 kJ / 467.1 kcal
Yağ 29.7 g
Lif 1.1 g
Doymuş Yağ 14.9 g
Karbonhidrat 34.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...