Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g de queso parmesano en trozos (2-3 cm)
Masa quebrada sin gluten
- 300 g de harina sin gluten panificable
- 150 g de manteca fría, en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 80 g de agua fría
Relleno
- 500 g de agua
- 250 g de hojas de acelga
- 30 g de aceite de oliva
- 3 cebollas de verdeo picadas
- 150 g de queso ricota bien escurrido de suero
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 8 huevo
- manteca c.n.
Finalizar la preparación
- aceite de oliva c.n.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada/loncha/rodaja
- Kalori
- 1954.4 kJ / 467.1 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Karbonhidrat
- 34.5 g
- Yağ
- 29.7 g
- Doymuş Yağ
- 14.9 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 506.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tarta Pascualina
1j 30 menit
Manteca de maní y mantecol
2 godz. 20 min
Fainá
2 godz. 25 min
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1j 25 menit
Soufflé de calabaza
1j
Buñuelos de acelga
45 Min
Budín de frutos secos
35 Min
Bizcochuelo de vainilla
40 min
Licuado de banana y dulce de leche
5 min
Budín de naranja
1j
Budín de mandarinas
55 Min
Chipa
30 min