Cihazlar ve Aksesuarlar
比目魚佐香草奶油
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa
4 人份
Malzemeler
-
草蝦 去腸泥200 克
-
橄欖油60 克
-
白酒150 克
-
奶油20 克
-
洋蔥 切塊(5公分)150 克
-
新鮮茵陳蒿1 茶匙
-
蛤蜊高湯塊1 塊
-
白胡椒粉1 茶匙
-
鮮奶油200 克
-
800 克 鱈魚肉片比目魚片800 克
-
鹽½ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
59.6 g
Kalori
2627 kJ /
628 kcal
Yağ
33.3 g
Lif
0.9 g
Karbonhidrat
13.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Jorge熱情西班牙
10 Tarif
Tayvan
Tayvan