Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g de almendras, peladas
- 60 g de queso parmesano, cortado en trozos
Salsa bechamel
- 80 g de mantequilla, en piezas
- 1000 g de leche
- 80 g de harina de trigo
- 1 ½ cditas de sal
- ½ cdita de pimienta negra molida
- ½ cdita de nuez moscada en polvo
Montaje
- 16 pasta seca, tipo lasaña (aprox. 500 g)
- agua
- sal
- 16 tocino curado y ahumado, en rebanadas, (aprox. 200 g)
- 150 g de hoja de espinaca fresca
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 3340.2 kJ / 798.3 kcal
- Protein
- 28.3 g
- Karbonhidrat
- 84.5 g
- Yağ
- 38.7 g
- Doymuş Yağ
- 16.7 g
- Lif
- 5 g
- Sodyum
- 0.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto
1 Std. 10 Min
Pastel azteca
1 Std. 20 Min
Lomo de cerdo al horno
1h 35min
Lomo en salsa de cacahuate
15 Min
Pastel de carne
40min
Filete de pescado con costra de café
30min
Pipián al chile manzano
10 Min
Camarones entomatados (Sonora) TM6
25 Min
Filete de res con dos salsas
40min
Arroz rojo a la mexicana con carne de cerdo
45min
Pescado a la Veracruzana
30min
Pescado con salsa de morrón
45min