Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g de cebolla, en cuartos
- 1 diente de ajo
- 2 chiles verdes, frescos
- 400 g de tomate verde, enteros si son pequeños o por la mitad
- 1 ramita de cilantro fresco
- 1 cubo de caldo
- 1 cda de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 40 g de aceite vegetal
- 100 g de tocino
- 800 g de filete de res, en trozos (1,5 cm de grosor)
- Besin Değeri
- şuna göre 6 porciones
- Kalori
- 11135.9 kJ / 2661.6 kcal
- Protein
- 177.6 g
- Karbonhidrat
- 35.4 g
- Yağ
- 198.8 g
- Doymuş Yağ
- 63.1 g
- Lif
- 10.4 g
- Sodyum
- 8070.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Entomatadas de pollo
40min
Cochinita Pibil Demo
15min
Salpicón de res
1h
Adobo con carne
50min
Bisteces en salsa verde TM6
45min
Tostadas de picadillo
1 Std. 10 Min
Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)
35min
Pollo con mole TM6
1h
Arroz rojo a la mexicana con carne de cerdo
45min
Pechugas rellenas en salsa de chipotle
1 Std. 10 Min
Spaguetti con calabaza y chile poblano
50min