Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g de aceite
- 18 g de manteca de cerdo
- 13 g de ajo
- 1 ½ cdas de orégano
- 45 g de achiote, en pasta en trozo
- ¼ cdita de pimienta negra molida
- ¼ cdita de comino en polvo
- 1 pizcas de canela en polvo
- 65 g de vinagre blanco
- 195 g de jugo de naranja, agria
- 65 g de cebolla, en trozos
- 1 ¼ cdita de sal fina
- 500 g de filete de cerdo, en cubos (4 x 4 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 3 porciones
- Kalori
- 4841.1 kJ / 1157 kcal
- Protein
- 117.3 g
- Karbonhidrat
- 60.8 g
- Yağ
- 49.2 g
- Doymuş Yağ
- 14.6 g
- Lif
- 15.1 g
- Sodyum
- 3207.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chilaquiles Rojos
25 Min
Salsa martajada
50 Min
Chilaquiles rojos
25 Min
Salsa verde cocida
30min
Tinga de pollo (500 g) - Demo presentadores
30min
Caldo de queso
40min
Tinga de pollo TM6
30min
Birria de res estilo Jalisco
1h 45min
Salsa roja de molcajete
10min
Pollo con mole TM6
1h
Pozole Rojo
1h 30min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1h 30min