Cihazlar ve Aksesuarlar
耶誕香草小羔羊排與野菇
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa
2 人份
Malzemeler
-
水1800 克
-
羊排,任一種類400 克
-
鹽
-
現磨黑胡椒粉
-
新鮮迷迭香1 小撮
-
第戎芥末醬1 大匙
-
新鮮薄荷葉 切碎2 克
-
新鮮平葉巴西里 僅取葉,切碎2 克
-
橄欖油10 克
-
鴻喜菇 切段100 克
-
迷你紅蘿蔔3 根
-
黑胡椒粉
-
奶油15 克
-
醬油1 茶匙
-
第戎芥末醬
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
1057.5 mg
Protein
57.1 g
Kalori
2715.9 kJ /
649.1 kcal
Yağ
44.1 g
Lif
1.4 g
Doymuş Yağ
17.8 g
Karbonhidrat
3.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
異國節慶料理
6 Tarif
Tayvan
Tayvan
Bunları da beğenebilirsiniz...
日式叉燒
Değerlendirme yok
大盤雞
45 dk
筍絲滷肉
1sa 25 dk
蔥爆筍絲豬肉
1sa 20 dk
香辣肉燥
35 dk
茄汁豬肉
35 dk
奶油咖哩燉雞
1sa 50 dk
法式白醬蘑菇雞
35 dk
橙汁燒雞
40 dk
紹興醉雞
2sa
豆豉小排
1sa 10 dk
安東燉雞
1sa