Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1800 克 水
- 400 克 羊排,任一種類
- 鹽
- 現磨黑胡椒粉
- 1 小撮 新鮮迷迭香
- 1 大匙 第戎芥末醬
- 2 克 新鮮薄荷葉 ,切碎
- 2 克 新鮮平葉巴西里 ,僅取葉,切碎
- 10 克 橄欖油
- 100 克 鴻喜菇 ,切段
- 3 根 迷你紅蘿蔔
- 黑胡椒粉
- 15 克 奶油
- 1 茶匙 醬油
- 第戎芥末醬
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 2715.9 kJ / 649.1 kcal
- Protein
- 57.1 g
- Karbonhidrat
- 3.6 g
- Yağ
- 44.1 g
- Doymuş Yağ
- 17.8 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 1057.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
示範使用-青江菜炒鴻喜菇
Değerlendirme yok
蓮花餅乾布朗尼
50 Min
黑松露野菇雞湯和松露雞肉丸
Değerlendirme yok
鷹嘴豆鬆餅佐哈里薩茄泥
Değerlendirme yok
烤全雞、番紅花飯和蒸蔬菜
Değerlendirme yok
愛爾蘭奶酒三奶蛋糕
Değerlendirme yok
鮮蝦芒果莎莎
Değerlendirme yok
櫛瓜紅蘿蔔麵包
Değerlendirme yok
煙燻鮭魚抹醬
25 Min
杏仁鹽味焦糖星星餅乾
Değerlendirme yok
義式鯷魚鮮蝦沙拉
Değerlendirme yok
松露野菇溏心蛋三明治
Değerlendirme yok