
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vinaigrette au kéfir et au persil
- 1 gousse d'ail
- 3 brins feuilles de persil frais
- 85 g avocat coupée en morceaux
- 140 g kéfir
- 60 g d'huile d'olive extra vierge
- 30 g jus de citron (environ 1 citron), fraîchement pressé
- sel de mer selon le goût
- poivre noir moulu selon le goût
Légumes cuits à la vapeur
- 570 g eau
- 450 g chou-fleur cassés en fleurons
- 340 g carotte coupée en deux dans le sens de la longueur
- 200 g haricots verts frais élagués
- jeunes pousses de légumes pour garnir
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 262.5 kcal / 1098.3 kJ
- Protein
- 5.6 g
- Yağ
- 19 g
- Karbonhidrat
- 21.6 g
- Lif
- 7.5 g
- Doymuş Yağ
- 3.6 g
- Sodyum
- 120.1 mg