肉糜萝卜丝饼

肉糜萝卜丝饼

4.3 4 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 35 dk
6 片

Malzemeler

  • 白萝卜 去皮,切成能放入进料口宽度
    500 克
  • 腌制用
    2 茶匙
  • 猪肉肉糜
    200 克
  • 切葱花
    2 支
  • 生抽
    10 克
  • 蚝油
    5 克
  • 1 小撮
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 煎制用
    适量

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 片

Sodyum 318.8 mg
Protein 6.4 g
Kalori 602.4 kJ / 144 kcal
Yağ 11.2 g
Lif 1.4 g
Doymuş Yağ 3 g
Karbonhidrat 4.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...