Cihazlar ve Aksesuarlar
肉糜萝卜丝饼
Hazırlık 15 dk
Toplam 35 dk
6 片
Malzemeler
-
白萝卜 去皮,切成能放入进料口宽度500 克
-
盐 腌制用2 茶匙
-
猪肉肉糜200 克
-
葱 切葱花2 支
-
生抽10 克
-
蚝油5 克
-
盐1 小撮
-
白胡椒粉1 小撮
-
油 煎制用适量
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 片
Sodyum
318.8 mg
Protein
6.4 g
Kalori
602.4 kJ /
144 kcal
Yağ
11.2 g
Lif
1.4 g
Doymuş Yağ
3 g
Karbonhidrat
4.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
螺旋果蔬造型器 基础入门
25 Tarif
Çin
Çin