油豆腐豆芽汤

油豆腐豆芽汤

4.1 14 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 人份

Malzemeler

  • 去壳虾米
    30 克
  • 新鲜黄豆芽
    200 克
  • 20 克
  • 生抽
    1 汤匙
  • 油豆腐 切小块
    100 克
  • 600 克
  • 切葱花
    1 支

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 379.1 mg
Protein 10 g
Kalori 609.8 kJ / 145.8 kcal
Yağ 10.4 g
Lif 0.9 g
Doymuş Yağ 1.8 g
Karbonhidrat 3.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...