Cihazlar ve Aksesuarlar
油豆腐豆芽汤
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 人份
Malzemeler
-
去壳虾米30 克
-
新鲜黄豆芽200 克
-
油20 克
-
生抽1 汤匙
-
油豆腐 切小块100 克
-
水600 克
-
葱 切葱花1 支
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
379.1 mg
Protein
10 g
Kalori
609.8 kJ /
145.8 kcal
Yağ
10.4 g
Lif
0.9 g
Doymuş Yağ
1.8 g
Karbonhidrat
3.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
妈妈的家常菜
12 Tarif
Çin
Çin