Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 克 西葫芦 ,切成能放入进料口宽度
- 2 瓣 蒜头
- 15 克 红咖喱酱
- 20 克 葵花籽油
- 3 根 新鲜香茅
- 5 克 姜
- 3 片 新鲜泰国柠檬叶
- 5 克 白砂糖
- 5 克 盐
- 10 克 高汤酱
- 10 克 鱼露
- 1200 克 水
- 100 克 玉米粒
- 200 克 去壳生虾仁,去虾线
-
100
克 菲力牛排 ,切成细条(约0.5厘米厚)
veya 100 克 鸡胸肉排 ,切成细条(约0.5厘米厚) - 鸡蛋(每颗约53-63克)
- 30 克 青柠汁
- 80 克 稀奶油
- 4 汤匙 新鲜香菜 ,切碎
- 2 新鲜辣椒 ,切碎
- 1 青柠 ,切薄片
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1206.1 kJ / 288.3 kcal
- Protein
- 16.4 g
- Karbonhidrat
- 19.1 g
- Yağ
- 17.3 g
- Doymuş Yağ
- 6.7 g
- Lif
- 4.1 g
- Sodyum
- 1316.8 mg