Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Panade
- 1 Bund Oregano (ca. 20 g), Blätter abgezupft
- 60 g Parmesan, in Stücken (2 cm)
- 10 g Weissmehl
- 30 g Wasser
- 1 Ei
Ratatouille
- 180 g gelbe Peperoni, entkernt, in Stücken (3 cm)
- 250 g Auberginen, nach Belieben geschält, in Stücken (1 ½ cm)
- 250 g Zucchetti, in Stücken (1 ½ cm)
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- ½ EL Olivenöl
- 400 g Tomaten, in Viertel
- 1 Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l)
Fertigstellung
- 1 EL Weissmehl
- 400 g Pouletoberschenkel, ohne Haut, ohne Knochen (4 Stück)
- ½ TL Salz
- 4 Prisen Cayennepfeffer
- 1 EL Olivenöl
- 1 EL Tomatenpüree
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1444 kJ / 346 kcal
- Protein
- 31.1 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 17 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Stroganoff
45min
Züri-Gschnätzlets
50min
Fleischbällchen mit Kartoffelstock
1h
Poulet mit Sesamsauce und Reis
40min
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35 Min
Poulet-Stroganoff
50min
Ghackets mit Hörnli-Gratin
1 Std. 10 Min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45min
Riz Casimir
45min
Chügelipastetli
30p
Ghackets mit Hörnli
30p
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min