Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tagliatelle verdi
- 100 g di rucola
- 200 g di farina tipo 00
- 200 g di farina di semola di grano duro rimacinata + q.b.
- 3 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
Sugo ai pomodorini
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 700 g di pomodorini ciliegia a metà
- 1 ½ cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2500.5 kJ / 597.5 kcal
- Protein
- 19.1 g
- Karbonhidrat
- 83 g
- Yağ
- 23.4 g
- Doymuş Yağ
- 4.1 g
- Lif
- 4.9 g
- Sodyum
- 806.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Insalata di pasta con pesto di zucchine e pomodorini confit
1hod. 30min
Braciole pugliesi
1h
Fusilli alla curcuma e pancetta
30min
Torta salata con melanzane e scamorza
1hod. 30min
Pici all'etrusca
1u. 45min
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50min
Scarcedda lucana
2h
Bortellina
30min
Pesto di zucchine e basilico
20min
Pasta agretti e ricotta
45min
Pinsa romana alla carbonara
4 Std.
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30min