Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tagliatelle verdi
- 100 g di rucola
- 200 g di farina tipo 00
- 200 g di farina di semola di grano duro rimacinata + q.b.
- 3 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
Sugo ai pomodorini
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 700 g di pomodorini ciliegia a metà
- 1 ½ cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2500.5 kJ / 597.5 kcal
- Protein
- 19.1 g
- Karbonhidrat
- 83 g
- Yağ
- 23.4 g
- Doymuş Yağ
- 4.1 g
- Lif
- 4.9 g
- Sodyum
- 806.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Canederli agli spinaci
2h 30min
Spätzle agli spinaci con panna e speck
1 godz.
Gamberoni in guazzetto
40 min
Paccheri zucca e provola
45 min
Uova alla triestina
30 min
Spaghetti alla "carbonara sbagliata"
30 min
Pesto di zucchine e basilico
20min
Linguine allo sgombro
30 min
Gnocchi di patate con zucchine (TM6)
1 godz.
Fusilli alla curcuma e pancetta
30 min
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30 min
Pesto mandorle e basilico
10min