Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di olio di oliva leggero
- 1 mazzetto guarnito (alloro, timo, gambi di prezzemolo), lavato e asciugato
- 400 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi grossi (5 cm)
- ½ - 1 spicchio di aglio
- ½ - 1 peperoncino secco piccante
- 1 scarola, lavata, asciugata e a listarelle
- ½ cucchiaino di sale
- 8 - 10 pomodori ciliegino
- 2 cucchiai di pinoli tostati
- 5 - 10 gocce di Tabasco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1155 kJ / 276 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 17.5 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ombrina al cartoccio con patate
45 dk
Polpo alla Luciana
1h 30min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1sa
Baccalà alla livornese
35 dk
Baccalà con cavolo verza e ceci
50 dk
Scorfano in crosta di zucchine alla menta
1h 20min
Insalata di seppie, patate e pomodorini
35 dk
Baccalà con patate, uova, cavolo e ceci
1sa
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 dk
Cuore di merluzzo e contorno di cicoria
45 dk
Baccalá alle olive
25min
Zuppa di baccalà
1sa