Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Gravyer peyniri, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 80 g soğan, ikiye bölünmüş
- 150 g pırasa, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 150 g havuç, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 150 g alabaş soyulmuş, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 30 g tereyağı
- 800 g su
- 1 ¾ tk tuz
- 50 g makarna (dirsek makarna)
- 240 g haşlanmış kuru fasulye, durulanmış, süzülmüş (süzülmüş ağırlık 240 g)
- 200 g krema
- 100 g mini ıspanak
- 1 tutam muskat, toz
- karabiber, taze toz, damak tadına göre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2033.3 kJ / 486 kcal
- Protein
- 15.6 g
- Karbonhidrat
- 37.6 g
- Yağ
- 31.8 g
- Doymuş Yağ
- 19.3 g
- Lif
- 7.3 g
- Sodyum
- 1253.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Altın Süt
10p
Kuru Fasulye
10 Std.
Mercimek Çorbası
45min
Kıbrıs Tatlısı
8h 45min
Frambuaz Soslu Kinoalı Tatlı
2h
Mini Burger
2h 40min
Limon ve Bal Soslu Meyve Tabağı
Değerlendirme yok
Tavuklu ve Körili Darı
35min
Haşlanmış Bulgur
25min
Somonlu Sebzeli Makarna
35min
Karidesli Şehriye Çorbası
40min
Yulaflı Sebze Köftesi (Bebek Yemeği)
50min