
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Gravyer peyniri parçalara bölünmüş (2 cm)
- 80 g soğan ikiye bölünmüş
- 150 g pırasa parçalara bölünmüş (3 cm)
- 150 g havuç parçalara bölünmüş (3 cm)
- 150 g alabaş soyulmuş, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 30 g tereyağı
- 800 g su
- 1 ¾ tk tuz
- 50 g makarna (dirsek makarna)
- 240 g haşlanmış kuru fasulye durulanmış, süzülmüş (süzülmüş ağırlık 240 g)
- 200 g krema
- 100 g mini ıspanak
- 1 tutam muskat, toz
- karabiber, taze toz damak tadına göre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 486 kcal / 2033.3 kJ
- Protein
- 15.6 g
- Yağ
- 31.8 g
- Karbonhidrat
- 37.6 g
- Lif
- 7.3 g
- Doymuş Yağ
- 19.3 g
- Sodyum
- 1253.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Buharda Pişmiş Somon
30 dk
Badem Labne
Değerlendirme yok
Kremalı Fransız Salata Sosu
5 dk
Salatalık Turşusu (Tatlı)
48sa 20 dk
Yavaş Pişirilmiş Nohut
26sa 5 dk
Beşamel Soslu Somon ve Brokoli
30 dk
Sebzeli Nohut Yahnisi
45 dk
Turna Yemişli Sıcak Beyaz Şarap
30 dk
Tayvan Usulü Buharda Etli Yapışkan Pirinç
Değerlendirme yok
Ekmek Köfteli Tavuk Suyu Çorbası
1sa 5 dk
Altın Süt Shot
10 dk
Sayı Pastası
2sa