Cihazlar ve Aksesuarlar
Makarna ve Ispanaklı Taze Sebze Çorbası
Hazırlık 10 dk
Toplam 45 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
Gravyer peyniri parçalara bölünmüş (2 cm)80 g
-
soğan ikiye bölünmüş80 g
-
pırasa parçalara bölünmüş (3 cm)150 g
-
havuç parçalara bölünmüş (3 cm)150 g
-
alabaş soyulmuş, parçalara bölünmüş (3 cm)150 g
-
tereyağı30 g
-
su800 g
-
tuz1 ¾ tk
-
makarna (dirsek makarna)50 g
-
haşlanmış kuru fasulye durulanmış, süzülmüş (süzülmüş ağırlık 240 g)240 g
-
krema200 g
-
mini ıspanak100 g
-
muskat, toz1 tutam
-
karabiber, taze toz damak tadına göre
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
1253.2 mg
Protein
15.6 g
Kalori
2033.3 kJ /
486 kcal
Yağ
31.8 g
Lif
7.3 g
Doymuş Yağ
19.3 g
Karbonhidrat
37.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Çorba Mevsimi
15 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Kuru Fasulye
10sa
Sonomono (Japon Salatalık Salatası)
35 dk
Kereviz Salatası
10 dk
Vejetaryen Pizza
1sa 40 dk
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
9sa 25 dk
Tavuk Topları ile Lahana Çorbası
2sa 30 dk
Mantarlı Tuz
10 dk
Hint Usulü Çay
10 dk
Vegan Makarna
1sa
Yavaş Pişirilmiş Mantarlı Dana Sokum
5sa 20 dk
Sıcak Çikolata Kavanozu
10 dk
Mayasız, Yumurtalı, Pratik Yulaf Ekmeği
1sa 10 dk