Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 porro a pezzi
- 1 scalogno in quarti
- 100 g di burro a pezzi
- 500 g di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
- 300 g di Champagne
-
1000
g di brodo di pollo caldo
veya 1000 g di acqua calda - 1 cucchiaino di sale
- 60 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 12 fette di lardo di Colonnata (sottili)
- 1 mazzetto di erba cipollina fresca, lavata ed asciugata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2531 kJ / 605 kcal
- Protein
- 11.2 g
- Karbonhidrat
- 67.9 g
- Yağ
- 33.9 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 0 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto champagne e melagrana
50min
Risotto con uva e gorgonzola
35min
Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)
35min
Risotto allo Champagne
25 Min
Risotto alle mele verdi e crema di pecorino
35min
Risotto mazzancolle e ananas
1 Std. 15 Min
Risotto meneghino rivisitato
50min
Creme brûlée (senza lattosio)
25 Min
Risotto limone, pepe e maggiorana
35min
Risotto al limone e prosciutto crudo
35min
Risotto al Barolo
30min
Risotto alle fragole e peperoncino
40min