Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
20
g d'huile végétale
veya 20 g d'huile d'olive - 170 - 200 g de blancs de poireau, coupés en rondelles (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 936 kJ / 224 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 4.1 g
- Sodyum
- 9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rissoler 200 g de courgettes
20 Min
Rissoler lardons et champignons
20 Min
Rissoler 350 g d'échalotes
25 Min
Rissoler 400 g d'aubergines
35 Min
Dorer 200 g d'oignons
25 Min
Rissoler 300 g d'oignons
20 Min
Faire sauter 200 g de poivrons
20 Min
Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût
25 Min
Rissoler 300 g de champignons frais
25 Min
Rissoler des oignons
20 Min
Faire sauter 400 g de poivrons
25 Min
Faire sauter des poivrons rouges avec des oignons
25 Min