Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
20
g d'huile végétale
veya 20 g d'huile d'olive - 170 - 200 g de blancs de poireau, coupés en rondelles (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 936 kJ / 224 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 4.1 g
- Sodyum
- 9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Faire sauter 400 g de poivrons
25min
Rissoler 300 g de champignons frais
25min
Rissoler lardons et champignons
20min
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20min
Rissoler 300 g d'oignons
20min
Rissoler 400 g d'aubergines
35min
Rissoler 200 g d'aubergine
30 Min
Rissoler 350 g d'échalotes
25min
Faire sauter 200 g de poivrons
20min
Rissoler des oignons
20min
Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût
25min
Rissoler 200 g de courgettes
20min