Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La crème pâtissière
- 500 g de lait
- 50 g de farine de blé
- 2 œufs entiers
- 2 jaunes d'œufs
- 5 pincées de vanille en poudre
- 10 g de sucre vanillé maison
- 70 g de sucre en poudre
- 15 g de beurre doux, en morceaux
La pâte briochée
- 75 g de lait
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 250 g de farine de blé, type 55
- 1 pincée de sel
- 25 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 50 g de beurre demi-sel, ramolli
- farine de blé, pour fariner
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1407.1 kJ / 336.3 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Karbonhidrat
- 46.7 g
- Yağ
- 12.2 g
- Doymuş Yağ
- 6.7 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 124.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crème dessert à la chicorée
15min
Gâteau quatre-quarts enrobé de chocolat
1h 30min
Riz au lait gratiné aux pommes
1h
Cubes de sucre d'orge
Değerlendirme yok
Tarte au sucre
3 godz. 50 min
Tarte briochée aux abricots
3h 10min
Pain d'épices au miel de fleurs
1h
Tarte au riz à la normande
1h 25 min
Cramique, brioche du Nord aux raisin secs
3 Std. 15 Min
Brioche moelleuse
4 Std. 15 Min
Crème dessert au chocolat
25 min
Flan sans pâte
6h