Cihazlar ve Aksesuarlar
蓮藕煎餅
Hazırlık 20 dk
Toplam 45 dk
8 片
Malzemeler
-
水400 克
-
蓮藕 去皮,切片170 克
-
蓮藕粉1 茶匙
-
鹽1 小撮
-
白胡椒粉1 小撮
-
青蔥 切蔥花20 克
-
1 茶匙 紫蘇葉, ,切碎芝麻葉 (isteğe bağlı) (韓國芝麻葉),切碎1 茶匙
-
蓮藕 去皮,切片,約0.3 公分16 片
-
油1 大匙
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 8 片
Sodyum
254.8 mg
Protein
6.3 g
Kalori
1252.2 kJ /
299.3 kcal
Yağ
14.3 g
Lif
11.3 g
Doymuş Yağ
2 g
Karbonhidrat
41.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
蔬食潮流
10 Tarif
Tayvan
Tayvan