Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 克 水
- 170 克 蓮藕 ,去皮,切片
- 1 茶匙 蓮藕粉
- 1 小撮 鹽
- 1 小撮 白胡椒粉
- 20 克 青蔥 ,切蔥花
-
1
茶匙 芝麻葉 (韓國芝麻葉),切碎
(isteğe bağlı)
veya 1 茶匙 紫蘇葉 ,切碎 (isteğe bağlı) - 16 片 蓮藕 ,去皮,切片,約0.3 公分
- 1 大匙 油
- Besin Değeri
- şuna göre 8 片
- Kalori
- 1252.2 kJ / 299.3 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Karbonhidrat
- 41.6 g
- Yağ
- 14.3 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 11.3 g
- Sodyum
- 254.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
烤全雞、番紅花飯和蒸蔬菜
Değerlendirme yok
脆烤豬五花和鮮蔬米沙拉
Değerlendirme yok
蒜香奶油明蝦
Değerlendirme yok
山藥丸子湯
Değerlendirme yok
無麩質蔥油餅
Değerlendirme yok
瑞可達起司鬆餅佐莓果醬和香蕉
Değerlendirme yok
排毒水 (TM6)
Değerlendirme yok
風乾蕃茄香料醬
Değerlendirme yok
海帶蔬菜鹹塔
Değerlendirme yok
印度風味魚佐優格醬、馬鈴薯和蔬菜
Değerlendirme yok
野菜素壽司
Değerlendirme yok
梅干菜滷筍丁
Değerlendirme yok