梅干菜滷筍丁

梅干菜滷筍丁

4.0 1 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
6 人份

Malzemeler

  • 梅干菜乾 (梅乾菜重量為泡水前重量),泡水,擠乾,切碎
    50 克
  • 乾香菇 (香菇重量為泡水前重量),泡水,切丁
    8 克
  • 15 克
  • 切絲
    3 克
  • 竹筍 切丁
    160 克
  • 醬油
    30 克
  • 冰糖
    15 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 五香粉
    1 小撮

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 277.7 mg
Protein 1.5 g
Kalori 201 kJ / 48 kcal
Yağ 2.7 g
Lif 1.1 g
Doymuş Yağ 0.4 g
Karbonhidrat 5.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...