Cihazlar ve Aksesuarlar
梅干菜滷筍丁
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
6 人份
Malzemeler
-
梅干菜乾 (梅乾菜重量為泡水前重量),泡水,擠乾,切碎50 克
-
乾香菇 (香菇重量為泡水前重量),泡水,切丁8 克
-
油15 克
-
薑 切絲3 克
-
竹筍 切丁160 克
-
醬油30 克
-
冰糖15 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
五香粉1 小撮
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
277.7 mg
Protein
1.5 g
Kalori
201 kJ /
48 kcal
Yağ
2.7 g
Lif
1.1 g
Doymuş Yağ
0.4 g
Karbonhidrat
5.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
蔬食潮流
10 Tarif
Tayvan
Tayvan