剝皮辣椒炒筊白筍

剝皮辣椒炒筊白筍

Değerlendirme yok
Hazırlık 10 dk
Toplam 10 dk
4 人份

Malzemeler

  • 青蔥 約2支
    45 克
  • 10 克
  • 新鮮筊白筍 削皮,縱切後斜切片 (約0.5公分厚)
    160 克
  • 新鮮黑木耳 剝小塊
    65 克
  • 剝皮辣椒 切段
    4 支
  • ¼ 茶匙
  • 15 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 157.7 mg
Protein 3.7 g
Kalori 418.3 kJ / 100 kcal
Yağ 2.9 g
Lif 13.3 g
Doymuş Yağ 0.4 g
Karbonhidrat 19.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...