Cihazlar ve Aksesuarlar
剝皮辣椒炒筊白筍
Hazırlık 10 dk
Toplam 10 dk
4 人份
Malzemeler
-
青蔥 約2支45 克
-
油10 克
-
新鮮筊白筍 削皮,縱切後斜切片 (約0.5公分厚)160 克
-
新鮮黑木耳 剝小塊65 克
-
剝皮辣椒 切段4 支
-
鹽¼ 茶匙
-
水15 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
157.7 mg
Protein
3.7 g
Kalori
418.3 kJ /
100 kcal
Yağ
2.9 g
Lif
13.3 g
Doymuş Yağ
0.4 g
Karbonhidrat
19.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
蔬食潮流
10 Tarif
Tayvan
Tayvan