Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 克 板豆腐 ,切片,約1公分厚
- 200 克 綜合蔬菜 ,如花椰菜、玉米筍、甜椒等等,切成和豆腐大小一致。
- 鹽
- 黑胡椒粉
- 橄欖油
- 15 克 新鮮南薑
- 15 克 香茅 ,新鮮,切碎
- 10 克 蒜頭
- 5 克 乾辣椒 ,去籽,泡溫水20分鐘,瀝乾
- 10 克 紅蔥頭
- 30 克 無鹽烤花生
- 3 克 香菜 ,只取根,切碎
- 1 茶匙 白胡椒粒
- 1 茶匙 鹽
- 30 克 豆腐乳
- 15 克 油
- 290 克 椰漿
- 4 片 泰國檸檬葉 ,新鮮
- 200 克 水
- 2 片 泰國檸檬葉 ,新鮮,切細絲
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1427.4 kJ / 341.2 kcal
- Protein
- 12.2 g
- Karbonhidrat
- 16.6 g
- Yağ
- 26.5 g
- Doymuş Yağ
- 15.4 g
- Lif
- 4.3 g
- Sodyum
- 2098.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
香菇炸醬炒四季豆
30min
照燒雞肉彩椒熱壓三明治
Değerlendirme yok
玉米格子鬆餅佐番茄辣肉醬
Değerlendirme yok
愛爾蘭奶酒三奶蛋糕
Değerlendirme yok
韓式泡菜鮪魚拌肉片
Değerlendirme yok
焗烤肉醬茄子捲
Değerlendirme yok
胡麻豆腐 - 吳貞蓁
Değerlendirme yok
海帶蔬菜鹹塔
Değerlendirme yok
蔬菜杏仁酥
Değerlendirme yok
波蘭豬肉水餃
Değerlendirme yok
燉牛肩佐義大利餃
Değerlendirme yok
辣味香腸麵餃
Değerlendirme yok