Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g queijo Emmental
- 20 g sobras de pão
- 2 dente de alho
- 2 c. chá de orégãos
- 50 g azeite
- 1500 g água
- 1 c. chá de sal
- 400 g massa tipo penne
- 200 g feijão-verde
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 500 g tomate em pedaços
- 10 g coentros
- 1 pitada de pimenta
- 100 g queijo feta
- 250 g atum em lata escorrido
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2220.9 kJ / 530.8 kcal
- Protein
- 27.7 g
- Karbonhidrat
- 62 g
- Yağ
- 19.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Empadão de atum
1h 10min
Esparguete com atum e molho arrabiata
40 Min
Tortilha de atum no forno
1 Std. 30 Min
Arroz de atum com espinafres e feijão
25 Min
Massa com atum e brócolos no forno
30 Min
Gratinado de bolonhesa
1 Std.
Penne de atum com manjericão
35 dk
Lasanha de atum
1 Std.
Massa com espinafres e fiambre no forno
40 Min
Massa gratinada com alheira e cogumelos
1 Std. 5 Min
Penne de frango caprese
35 dk
Massa com fiambre, presunto e milho
50 Min