Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pão
- 270 g farinha tipo 55
- 150 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- ½ c. sopa de bicarbonato de sódio
- 20 g flocos de aveia
- 200 g leite, mais 1 c. de sopa p/ pincelar
- 2 ovos
- 30 g melaço
- 25 g óleo
- 2 c. chá de sal
-
50
g passas de uva
veya 50 g passas de corinto - Sementes de sésamo q.b. p/ polvilhar
- Sementes de abóbora q.b. p/ polvilhar
Manteiga de caju
- 250 g caju
- 40 g óleo de amendoim
- 1 c. chá de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 2875 kJ / 688 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 73 g
- Yağ
- 36 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão de espelta e trigo sarraceno
1hod. 55min
Pão de forma integral
2 Std.
Pão norueguês
55min
Pão de trigo sarraceno e centeio com sementes
2 Std.
Pão de espelta com sementes de abóbora
15 godz. 45 min
Pão de iogurte
50 Min
Pão de centeio e noz
1 Std. 25 Min
Artisan bread
1 Std. 30 Min
Pão turco
2h 10min
Pão da terra
1h 35min
Pão de centeio e aveia
1 Std. 30 Min
Pão com sementes e aveia
5h 30 min