豆腐鮮蝦蕎麥湯麵

豆腐鮮蝦蕎麥湯麵

5.0 1 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa
2 人份

Malzemeler

舒肥蝦仁
  • 2000 克
  • 去殼蝦仁
    170 克
  • ¼ 茶匙
  • 小蘇打粉
    2 小撮
湯底
  • 新鮮香菇 切片
    30 克
  • 切絲
    2 克
  • 昆布柴魚高湯 (詳見要訣)
    1000 克
  • 清酒
    1 大匙
  • 醬油
    20 克
  • 味醂
    20 克
  • 1 茶匙
  • 板豆腐 切丁(約1公分)
    120 克
煮麵和組裝
  • 1600 克
  • 蕎麥麵
    200 克
  • 青蔥 切蔥花
    1 支

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 2 人份

Sodyum 6339.6 mg
Protein 68.4 g
Kalori 4516.8 kJ / 1079.5 kcal
Yağ 15.1 g
Lif 9.3 g
Doymuş Yağ 2.1 g
Karbonhidrat 160.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...