Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
坦都里風雞胸
- 50 克 洋蔥 ,切塊
- 10 克 蒜頭
- 5 克 薑
- 50 克 希臘優格 ,原味
- 2 大匙 葛拉姆瑪薩拉 (印度綜合香料)
- 1 ½ 茶匙 鹽
- 20 克 二砂糖
- 30 克 番茄糊
- 10 克 橄欖油
- 300 克 雞胸肉
- 1700 克 水
小黃瓜番茄沙拉
- 100 克 洋蔥 ,切塊
- 10 克 檸檬汁
- ½ 茶匙 鹽
- 150 克 小黃瓜 ,對半切片
- 150 克 番茄 ,切丁
- 5 克 香菜 ,切碎
薑黃飯
- 5 克 油
- 250 克 水
- 120 克 泰國香米 ,洗淨,瀝乾
- ¼ 茶匙 鹽 ,依個人口味調整
- ½ 茶匙 薑黃粉
- 2 茶匙 油
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 2942.6 kJ / 703.3 kcal
- Protein
- 40.8 g
- Karbonhidrat
- 78.9 g
- Yağ
- 25 g
- Doymuş Yağ
- 5.6 g
- Lif
- 5 g
- Sodyum
- 2801.3 mg