Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di farina tipo 00
- 60 g di burro a pezzi
- 60 g di latte
- 1 uovo
- 4 - 5 foglie di basilico fresco + q.b. per servire
- 16 g di lievito istantaneo per torte salate
- 1 pizzico di sale
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 915.2 kJ / 218.7 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Karbonhidrat
- 20.7 g
- Yağ
- 11.5 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 170.7 mg
Alternatif tarifler
Soufflé al Parmigiano Reggiano
1 Std.
Flan di ricotta e cipolla con salvia
50min
Mini sformati di ricotta con prosciutto cotto e verza
40min
Frittatine monoporzioni
35 Min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1 Std. 15 Min
Biscotti al pecorino e mousse di barbabietola
1 Std. 30 Min
Torta salata a formaggio Brie
50min
Crostata salata multicolore
1 Std.
Palline al formaggio e bucce di verdure
35 Min
Crackers al pistacchio
30 Min
Quiche con pere, salvia e Fontina
1h 10min
Biscottini salati al basilico e mandorle
1 Std.